morgenmorgenmorgen - Reisverslag uit Aalsmeer, Nederland van Milou Winter - WaarBenJij.nu morgenmorgenmorgen - Reisverslag uit Aalsmeer, Nederland van Milou Winter - WaarBenJij.nu

morgenmorgenmorgen

Door: miloudewinter

Blijf op de hoogte en volg Milou

04 Oktober 2010 | Nederland, Aalsmeer

IK BEN ZENUWACHTIG EN HEB KRIEBELS IN MIJN BUIK! MAAR IK HEB ER OOK ECHT SUPER VEEL ZIN IN EN KAN NIET MEER WACHTEN!

• 04 Oktober 2010 - 15:58

Emma:

Hey Milou!
    Ik sms je morgen nog wel even (als je nog steeds hetzelfde nummer hebt), maar bij deze alvast heel veel plezier!(ook namens lau en martijn) Ben echt benieuwd wat je allemaal gaat meemaken!
    Kuss

• 04 Oktober 2010 - 18:23

Een Vader:

Wij ook niet. Maar we wachten wel tot het vliegtuig echt is opgestegen, zodat we het zeker weten dat je (onder-)weg bent !!!!
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Papaaaaatje

• 06 Oktober 2010 - 09:13

Een Vader:

He wijf, Zag gisteren, na een "leuk maar best zwaar" afscheid op Schiphol, je vliegtuig opstijgen. Ik zwaaide naar je / het vliegtuig, wit met lotusbloem op de staart, om 15.15 uur. Ik weet nu dus dat je weg bent, maar wilde er eigenlijk ook wel in zitten... Denk ongeveer ieder kwartier aan je en jouw avontuur!

• 08 Oktober 2010 - 20:15

Lan:

Arme pap en mam ben in gedachten bij jullie loslaten en alles bij je willen houden ja dit is nu ouderschap!